Wonen

Kom thuis helemaal tot rust

Een gezellige leefkeuken, een knusse woonkamer of rustgevende slaapkamer. Een verdieping of de hele woning. Waar jij ook voor kiest, wij creëren ruimtes om heerlijk thuis in te zijn.

Ruimte-inrichters voor een nieuw thuis

Als ruimte-inrichters verzorgen we echt alles voor jouw nieuwe interieur: van eerste concept en ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. We starten met een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of we bij elkaar passen. Is dat zo? Dan gaan we creatief aan de slag met moodboards, 2D- en 3D-visualisaties, materiaalstalen, personal shopping en lichtplannen. Daarbij luisteren we goed naar jouw wensen, maar mogen we je ook graag verrassen met unieke ideeën.

Tot in de puntjes

Past het ontwerp perfect bij je? Dan zorgt onze projectleider voor de vertaling van papier naar werkelijkheid. Doordat we alle diensten en producten zelf in huis hebben of via vertrouwde vaste partners leveren, zijn we bijzonder flexibel in de uitvoering. Dat zorgt voor rust, daadkracht en perfectie. En wat we niet kunnen kopen, maken we op maat. Als jouw interieur tot in de laatste details gerealiseerd is, leveren wij een nieuw thuis aan je op.

Van droom tot oplevering

Wij creëren verrassende ruimtes voor wie graag leeft, werkt, mensen ontvangt en tot rust komt. Voor wie wegdroomt, vergeet, vervuld raakt en pioniert.

Thuis in design

We leren je graag kennen. Want juist dan kunnen we een interieur ontwerpen dat perfect bij je past. Daarom starten we met een goed gesprek, moodboards en een ontdekkingsreis door kleuren, patronen, texturen en materialen. Op basis daarvan maken we 2D- en 3D-visualisaties die een levendig beeld geven van ons plan voor jou.

Jouw vloer weer als nieuw

Elke vloer die lang genoeg gebruikt wordt, verliest uiteindelijk zijn schoonheid. Bijvoorbeeld door gewone gebruikerssporen, diepere krassen, kleurverschillen of grotere schades. Ons team van specialisten heeft de kennis, ervaring en passie in huis om vrijwel elke vloer een nieuw leven te geven. Vriendelijk voor het milieu en je portemonnee.

Een greep uit onze partners
op het gebied van wonen