Onderhoud

Goede zorg voor al dat moois

Een mooi interieur blijft mooi als het goed onderhouden wordt. Thuis en op het werk. Zelf een regelmatige schoonmaakbeurt met de juiste producten uitvoeren is een uitstekend begin. Soms is er meer nodig. Denk aan het coaten van een (bedrijfs)vloer, het stomen van gordijnen of het opnieuw impregneren van meubelbekleding. Dan mag je op ons rekenen.

Onderhoud van onze projecten

Wanneer wij een interieur opleveren, kijken we graag even met je vooruit. Je ontvangt dan een informatie- en onderhoudspakket van ons waarin we je per onderdeel uitleggen wat je zelf aan het interieur kunt (laten) doen. Ook nemen we met je door wat je op de langere termijn aan onderhoud mag verwachten en wat wij daarin voor je kunnen betekenen. Als je dat wilt, maken we er direct concrete afspraken over. Zo weet je zeker dat jouw interieur langdurig mooi blijft.

Onderhoud van andere projecten

Jouw interieur hoeft niet door ons gemaakt te zijn om van onze onderhoudsexpertise te mogen genieten. Voor zowel particuliere als zakelijke onderhoudsvragen komen we graag met je in contact.

Vloeronderhoud

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten verzorgen wij specialistische reiniging, onderhoud en herstelwerkzaamheden aan alle soorten vloeren. Ook kun je bij ons terecht voor advies en verkoop van reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en bijbehorende apparatuur. In de loop der jaren hebben we een team van specialisten opgebouwd met diepgaande kennis over alle typen vloeren, denk aan hout, natuursteen, beton, gietvloeren, pvc, lino-/marmoleum en tapijt.

Wij leveren topkwaliteit. Daar hoort natuurlijk ook goed onderhoud bij. Wij zorgen ervoor dat jouw interieur op alle fronten lang mooi blijft.

Kennisbank

Wil je blijven genieten van al dat moois in huis en op het werk? Lees dan ons advies over onderhoud aan bijvoorbeeld de vloer, meubels en zonwering.