Borrenbergs

Familiebedrijf sinds 1937

Wij creëren verrassende ruimtes voor wie graag leeft, werkt, tot rust komt en mensen ontvangt. Voor wie wegdroomt, vergeet, vervuld raakt en pioniert. Als derde generatie bouwen we aan een sterk en mooi bedrijf, dat we door mogen geven aan de generaties na ons.

Familiebedrijf in de Kempen

In ons mooie familiebedrijf vind je inmiddels de derde generatie Borrenbergs. De waarden die ons als ruimte-inrichters uniek maken, zitten dus stevig in het DNA. Ons bedrijf trekt al jaren mensen aan die zich betrokken voelen, verwachtingen willen overtreffen en graag in ontspannen sfeer samenwerken. En dat zie je aan onze projectresultaten.

Samen voor kwaliteit

Als familiebedrijf investeren we in langdurige relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Dankzij onze goed georganiseerde interne structuur kunnen we soepel, flexibel en transparant samenwerken en alle focus leggen op ons vakmanschap. Zo zorgen we voor een authentieke klantbeleving en komen we telkens tot vernieuwende oplossingen van hoge kwaliteit. Bovendien zijn we typisch Kempische mensen: gemoedelijk en vriendelijk. We maken het óók graag gezellig.

Het nieuwe Borrenbergs

Je kent ons waarschijnlijk al jaren, maar onder andere namen. Onlangs besloten we om de kracht van al onze diensten in één sterk merk te bundelen.
Onder de naam Borrenbergs komt onze ambitie tot leven. 

Van 1937 tot…

Borrenbergs is een familie van vindingrijke ondernemers. Dat werd duidelijk bij de oprichting in 1937 en dat zie je nu nog steeds.

Het bedrijf begon met het verkopen van vloerbekleding, groeide al snel door met raambekleding en is gestaag blijven uitbreiden en specialiseren.

Vandaag de dag zijn we ruimte-inrichters: een totaalpartner, voor diverse branches en sectoren, voor zakelijke en particuliere klanten. We verzorgen werkelijk alles: van eerste concept en ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. En we blijven groeien.