Ontwerpstudio

Zakelijk design

Een entree voor een warm welkom, een bijzondere receptie, een prettige behandelkamer, een gezellige kantine, een indrukwekkende directiekamer of inspirerende vergaderzalen: om welke zakelijke ruimte het ook gaat, wij creëren een perfect totaalplaatje.

We leren jouw organisatie graag kennen. Want juist dan kunnen we een interieur ontwerpen dat perfect bij je past. Daarom starten we met een goed gesprek, waarin we eisen, wensen en randvoorwaarden bespreken. Samen brengen we de functionele doelen van elke ruimte in kaart. Na een eerste concept en feedbackbespreking, maken we 2D- en 3D-visualisaties die een levendig beeld geven van ons plan voor jou.

Wat onze ontwerpstudio uniek maakt, is ons vermogen om onze plannen ook daadwerkelijk te realiseren. Dat betekent dat we vooraf inzichtelijk maken welke technische voorwaarden er nodig zijn en deze bespreken met bijvoorbeeld je aannemer. Zo zorgen we ervoor dat het daadwerkelijk inrichten van de ruimte(s) vlot en efficiënt verloopt.

Als je dat wilt, verzorgen wij de volledige realisatie van je nieuwe interieur voor je. Denk aan schilder- en behangwerk, het plaatsen van vloeren en raambekleding, meubels, verlichting en zelfs maatwerk. Zo zijn we een one-stop-shop waar functioneel gebruik, uitstraling én werkplezier perfect bij elkaar komen.

Wat mogen we voor jou ontwerpen?