Wanden

De kaders van een thuis

Er is weinig zo bepalend voor de sfeer in huis als de wandbekleding. Bovendien is er waanzinnig veel mogelijk in combinaties van verf, behang, materialen, texturen en kleuren. Bij ons vind je ze allemaal. En kun je zelf de juiste balans niet vinden? Dan helpen wij je graag.

Mooi en slim

Voordat je kiest voor kleur en patroon, is het goed om te kiezen voor materiaal. Door vooraf naar de praktische kant van wandbekleding te kijken, maak je het jezelf op de lange termijn een stuk gemakkelijker. Zo kun je een pvc-vloer in het toilet door laten lopen op de wanden, voor een fraai en afwasbaar resultaat. Ook akoestische wandbekleding in een muziekkamer maakt een groot verschil in het woonplezier.

De kracht van de combinatie

Een gedurfde verfkleur, interessante patronen en aaibaar behang… Met de juiste samenstelling bereik je een uniek thuis om tot rust te komen en te genieten. Het valt niet altijd mee om zelf tot de beste combinaties te komen. Onze ontwerpstudio denkt graag met je mee. Op basis van jouw wensen en passend bij jouw visie en smaak. Keuze gemaakt? We verzorgen de uitvoering ook voor je!

Onze ontwerpstudio verrast je met adembenemende combinaties van kleuren, patronen en texturen.

Enthousiast geworden?