Wanden

Sfeer in de praktijk

Met wandbekleding creëer je een omgeving die inspireert om in te werken, motiveert om te leren of kalmeert om zorg te ontvangen. Er is enorm veel mogelijk in combinaties van verf, behang, materialen, texturen en kleuren. Ook voor functioneel gebruik.

Meer dan mooi

Juist in zakelijke toepassingen is het van belang om het functionele gebruik van ruimtes, onderhoudsvriendelijkheid en levensduur mee te nemen in het kiezen van een wandbekleding. Zo is een combinatie van glasvliesbehang en latex een praktische keuze die in alle kleuren mogelijk is. Ook zijn er (fraaie) wandoplossingen die de akoestiek bevorderen en decoratieve behangsoorten die veel karakter toevoegen. Benieuwd naar de opties? Wij adviseren, plaatsen en onderhouden alle mogelijke wandafwerkingen.

De kracht van de combinatie

Een gedurfde verfkleur, interessante patronen en behang met textuur… Met de juiste samenstelling creëer je een unieke, stijlvolle omgeving. Het valt niet altijd mee om zelf tot de beste combinaties te komen. Onze ontwerpstudio denkt graag met je mee. Op basis van jouw wensen en passend bij jouw visie, uitstraling en huisstijl.

Enthousiast geworden?