Meubels

Van entree tot boardroom

De meubels die je kiest voor een zakelijke omgeving, zijn bepalend voor het karakter van je bedrijfspand. Wij adviseren je graag over mogelijkheden voor bijvoorbeeld een ontvangstruimte, restaurant, directiekantoor of vergaderzaal.

De finishing touch van het ontwerp

Alle benodigde meubels voor je zakelijke ruimte nemen we op in ons interieurontwerp. Daarbij voorzien we je van modellen, materiaalstalen en samenstellingen. Doordat we rechtsreeks met de fabrikant samenwerken, is er zeer veel mogelijk. Uiteraard verzorgen wij de levering, plaatsing en montage van alle meubelen. 

Onderhoud en hulpmiddelen

Geleiders voor onder de stoelpoten, impregneermiddel voor de bekleding en onderhoudsmiddelen voor tafelbladen: wij zorgen ervoor dat je de juiste middelen hebt om goed voor je zakelijke meubilair te (laten) zorgen. Je ontvangt advies bij levering en plaatsing van de middelen, mag altijd contact met ons opnemen en vind een sterke collectie in onze webshop. Het onderhoud liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook.

De functionele eisen en wensen voor meubilair kunnen per ruimte flink verschillen. Wij zorgen altijd voor de perfecte match.

Welke ruimte mogen we voor jou inrichten?