Vloeronderhoud

Jouw vloer in sterke handen

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten verzorgen wij specialistische reiniging, onderhoud en herstelwerkzaamheden aan alle soorten vloeren. Ook kun je bij ons terecht voor advies en verkoop van reinigingsmiddelen, onderhoudsproducten en bijbehorende apparatuur. In de loop der jaren hebben we een team van specialisten opgebouwd met diepgaande kennis over alle typen vloeren, denk aan hout, natuursteen, beton, gietvloeren, pvc, lino-/marmoleum en tapijt.

Een greep uit onze werkzaamheden:

Oude vloer, nieuwe glorie

Elke vloer die lang genoeg gebruikt wordt, verliest uiteindelijk zijn schoonheid. Bijvoorbeeld door gewone gebruikerssporen, diepere krassen, kleurverschillen of grotere schades. Vraag je ons vervolgens om de vloer te vervangen, dan hebben wij het vaak snel gezien: deze vloer is niet alleen te redden, hij kan weer prachtig worden! Ons team van specialisten heeft de kennis, ervaring en passie in huis om vrijwel elke vloerbekleding een nieuw leven te geven. En dat is net zo vriendelijk voor het milieu als voor je portemonnee.

Tip: ontdek onze webshop

Wil je zelf aan de slag? In onze webshop vind je reinigingsproducten, onderhoudsmiddelen en bijbehorende apparatuur.

Onderhoudsadviezen

Onze kennis over vloeren delen we natuurlijk graag met je. Zo kun je zelf een belangrijk deel van het onderhoud uitvoeren. Of het nu om een nieuwe of bestaande vloer gaat, het vertrekpunt is ons om het even; we geven je graag advies.

We zorgen ervoor dat je weet waarmee je zelf vooruit kunt en wanneer je ons écht nodig hebt. Samen bereiken we de beste resultaten. Download hieronder gratis al onze onderhoudsadviezen.

Specialisme in the spotlight

PU coaten van linoleum vloeren

De traditionele manier om een linoleum vloer te onderhouden, is het jaarlijks verwijderen en opnieuw aanbrengen van polymeer. Dat is niet alleen een arbeidsintensieve methode, het is ook nog eens verre van duurzaam. Wij werken liever met PU coating. Daarbij brengen we eenmalig een PolyUrethaan coatinglaag aan, die daarna jarenlang alleen machinaal gereinigd hoeft te worden.

  • Duurzame keuze: geen zware chemische middelen nodig.
  • Fraai resultaat: mat, egaal, kras- en vlekbestendig.
  • Veilige afwerking: vaste stroefheid.
  • Onderhoudsvriendelijk: minder vaak, eenvoudiger en goedkoper onderhoud.

Meer weten over PU coaten? Lees er meer over in onze kennisbank of neem contact met ons op.

Specialisme in the spotlight

Inrichting van entreezones

Zelfs de sterkste en best onderhouden vloeren zijn gevoelig voor vuil. Daarom adviseren wij voor een goede entreezone te zorgen. Dat is een schoonloopzone die zo veel mogelijk vocht en vuil van schoenzolen afvangt. Die zone kan buiten al beginnen, met kleine borstels in het straatwerk. Daarna neemt de schoonloopzone binnen het werk over. En daar hebben alle andere vloeren baat bij, thuis en op het werk.

  • Preventieve maatregel
  • Voorkomt schade en kosten aan andere vloeren
  • Onderhoudsvriendelijke oplossing
  • Verzorgde uitstraling

Om welk type vloer het ook gaat, ons team van experts verzorgt specialistische reiniging, onderhoud en herstelwerkzaamheden.

Enthousiast geworden of heb je vragen?