Ramen

Sfeervol, fraai én functioneel

Praktische en esthetische overwegingen gaan hand in hand bij het kiezen van raambekleding. Privacy, verduistering, kleurencombinaties, domotica… Wij ondersteunen je bij de overwegingen, de selectie en montage van jouw raambekleding.

Soorten raambekleding

Jaloeziën, duettes, shutters, rolgordijnen, lamellen of vouwgordijnen? Alles met een stevig kader valt onder de noemer harde raambekleding. Dit soort raambekleding zorgt voor privacy, zonder het daglicht buiten te sluiten. Bovendien zorgen ze voor veel sfeer in huis. Vooral in combinatie met zachte raambekleding, zoals in-betweens en overgordijnen. In onze showroom ontdek je allerlei soorten raambekleding en we helpen je graag bij het samenstellen van de beste combinaties voor jouw huis.

Licht, geluid, warmte en beweging

Kies je nieuwe raambekleding? Denk dan naast het visuele plaatje ook aan de praktische toepassing. Zo slaap je wellicht beter in een verduisterde slaapkamer, klinkt muziek beter in een gestoffeerde woonkamer, blijft de entree warmer met een overgordijn voor de deur en is het handig als een kantelend raam kan blijven kantelen. Met zo veel overwegingen zie je al snel iets over het hoofd. Daarom geven onze specialisten je graag uitgebreid advies.

Domotica

Met een druk op de knop je gordijnen openen en sluiten of timers instellen die zelfs dat klusje van je overnemen? Met domotica maak je jouw huis slimmer. Er is steeds meer mogelijk op dit gebied. Wij informeren je graag over de opties en verzorgen de installatie en inregeling van jouw domotica.

Wat mogen we voor jou creëren?