Verlichting

Warm, stralend, sfeervol

Een mooi interieur mag gezien worden! Met een sterk lichtplan komt jouw huis helemaal tot leven. Prettige basisverlichting, een spot op de juiste plaats en veel warme kleuren om er een sfeervol geheel van te maken. Wij ondersteunen je hier graag bij.

Plannen en plaatsen

Op basis van de indeling van de ruimte, functionele eisen en jouw wensen, maken we een lichtplan waarin het type verlichting en de locatie ervan is opgenomen. We bepalen samen met jou de gewenste lichtkleur en -intensiteit. Zo zorgen we voor de juiste dekking, lichtopbrengst en lichtbalans. Daarna begeleiden we je bij het kiezen van de armaturen. Is het tijd voor installatie? Dan zetten we een erkende installateur in om voor goede en veilige aansluitingen te zorgen.

Domotica

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van domotica en de ontwikkeling ervan is nog lang niet afgerond. Onze specialisten begeleiden je bij het selecteren, installeren en inregelen van onder andere lichtplannen. Denk aan ideale lichtinstellingen voor een bourgondische avond aan tafel of een relaxavond met een filmpje op de bank. Dat is nou echt volop genieten!

Welke ruimte mogen we voor jou inrichten?