Vloeren

De sterke basis voor jouw huis

Welk type vloer je ook kiest, het is een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje. Daarom denken wij graag met je mee. Niet alleen over stijl en kleur, maar ook over functioneel gebruik en onderhoud. Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden voor een fraaie nieuwe vloer.

Een harde vloer is mooi en praktisch. Voor de akoestiek en sfeer in huis kan een karpet een geweldige toevoeging zijn.

Harde vloeren

Eenvoudig gezegd zijn harde vloeren de vloeren die je kunt dweilen. Denk aan het zeer populaire pvc, dat mooi, sterk en bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Maar ook hout, een parket, is nog steeds bijzonder geliefd vanwege de warme uitstraling en de robuuste, huiselijke look. Deze vloeren, maar ook gietvloeren, tegels, natuursteen, linoleum en alle andere typen harde vloeren leveren, plaatsen en onderhouden wij voor je.

Zachte vloeren

Onder zachte vloeren verstaan we tapijt, in alle mogelijke diktes, kleuren en texturen. Hoewel de populariteit van tapijt wat afgenomen is, zijn er nog veel liefhebbers van tapijt op trappen en in slaapkamers. Logisch, want het is heerlijk om de dag te beginnen en eindigen met het gevoel van een zacht tapijt onder de voeten. Wij leveren, plaatsen en onderhouden alle soorten tapijt voor een warm thuis.

Heb je een oude of beschadigde vloer? Dan is het vaak mogelijk om die nieuw leven in te blazen!

Welke ruimte mogen we voor jou inrichten?