Scarlett – interieuradviseur met persoonlijk en eerlijk advies op maat

Stap binnen bij +Borrenbergs en laat je inspireren door Scarlett, onze interieuradviseur met oog voor detail en hart voor haar klanten. Scarlett verwelkomt je graag in onze showroom, waar ze je met liefde adviseert over de nieuwste trends en mogelijkheden. Haar aanpak? Oprecht, zonder poespas en met de nuchterheid van een echte Brabantse. “Ik vertel de waarheid. What you see is what you get.” zegt ze zelf. 

Van mantelzorgwoning tot villa

Scarlett haalt de meeste voldoening uit het samenstellen van een interieur dat perfect aansluit op de wensen van de klant. “Er is zoveel keuze.” vertelt ze. “Het is de kunst om de klantvraag écht te begrijpen, de juiste producten bij elkaar te brengen en de verwachting van de klant te overtreffen. Dat maakt elke dag weer anders en uitdagend. Onlangs heb ik een mantelzorgwoning mogen inrichten. Dat is voor mij net zo bijzonder als het stylen van een villa.” 

Met haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid bouwt Scarlett langdurige relaties op met haar klanten. “Op dit moment werk ik al bijna twee jaar samen met een klant aan een nieuwbouwwoning. We hebben het hele project van A tot Z opgepakt: maatwerk, een lichtplan, de vloer, raamdecoratie, behang, verf, lampen, meubels, inrichten, afstylen. Zelfs de schilderijen hangen we op.” vertelt ze vol enthousiasme. 

Een stapje extra

Als natuurlijke probleemoplosser gaat Scarlett altijd net dat stapje verder om haar klanten tevreden te stellen. “Goede communicatie is het allerbelangrijkste. Ik wil dat de klant tevreden is. Daar zet ik graag een stapje extra voor door goed te luisteren, betrokken te zijn, persoonlijk contact te houden en zelf op locatie te gaan kijken als dat nodig is.’’ 

Een frisse blik doet wonderen 

Scarlett heeft een tip voor iedereen: geef je interieur eens in de zoveel tijd een opfrisbeurt. “Als je al jaren in hetzelfde interieur leeft, kan het opnieuw stylen van je woning ervoor zorgen dat je écht fijner gaat leven. Het hoeft niet helemaal anders, maar iemand met een frisse blik kan je helpen om opnieuw verliefd te worden op je huis.”