‘Vrije Training’ bij +Borrenbergs

Heb je twee rechterhanden en wil je graag mooie dingen maken? Wij willen jou graag leren kennen tijdens onze ‘Vrije Training’ op 5 oktober.

Bij +Borrenbergs zijn we op zoek naar enthousiaste doeners. Ervaring is niet vereist, een positieve werkmentaliteit en twee rechterhanden wel. Klaar met je opleiding of ben je toe aan een andere uitdaging? Op 5 oktober organiseren we een speciale ‘Vrije Training’ en we nodigen je van harte uit om kennis te maken met ons bedrijf, ons team en ons werk.

Programma:

+ 09:00 – 12:00 uur

+ Ontvangst

+ Rondleiding door ons bedrijf 

+ Training in twee groepen (elk 45 minuten): 

    + Vloeren leggen 

    + Interieurinrichting & behangen

Tijdens deze ochtend krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij +Borrenbergs. We laten je zien hoe wij elke dag werken aan inspirerende interieurprojecten, je neemt deel aan twee exclusieve workshops en je hoort alles over de kansen om bij ons aan de slag te gaan.

Waarom +Borrenbergs?

Wij zoeken aanpakkers die graag met hun handen werken, ongeacht je ervaring. Het belangrijkste voor ons is je motivatie om elke dag iets moois te creëren. Bij +Borrenbergs bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een modern en vernieuwend bedrijf. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Praktische informatie:

+ Datum: 5 oktober 

+ Tijd: 09:00 – 12:00 uur 

+ Locatie: +Borrenbergs, Schalksakker 7 

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor onze ‘Vrije Training’ om jouw toekomst bij +Borrenbergs te ontdekken.